Také rádi experimentujete? Rádi se rozmazlujete chutěmi? Beru recepty jako výzvu a testuji je na okolí. Miluji pečení a po pár letech mě začalo nudit, že každý recept je jen bílá mouka, máslo a cukr. Jako v omáčkách je známé UHO, tak existuje i v pečení taková univerzální buchta.
Na kurzu budeme dělat profláklé notoricky známé recepty úplně jinak. PUDINK NEBUDEME VAŘIT; BUDEME PÉCT, SVĚTĚ DIV SE, BEZ MOUKY A NA ŠLEHAČKU NEBUDEME POTŘEBOVAT ANI KAPKU SMETANY.
Společně si vykouzlíme BEZLEPKOVÉ LÍVANEČKY S RAW KAKAOVÝM PUDINKEM, upečeme si ČOKOLÁDOVÝ DORT S HRUŠKAMI BEZ MOUKY a ozdobíme ho ŠLEHAČKOU Z KOKOSOVÉHO MLÉKA.
Bezlepkově, hravě, lahodně a s radostí si užijeme společný večer.
Všechno uvidíte, zkusíte si, ochutnáte, recepty dostanete vytištěné a pak to všechno sníme!!!
Na kurz není potřeba nic nosit nebo dopředu zajišťovat. Suroviny a vše potřebné bude připraveno.
Kdy: 22.10.2015 od 17:00 do 19:00 (kurz je určen pro 5 osob)
Cena: 350Kč
Přihlašovat se můžete na emailu
Obsazenost kurzu najdete zde https://goo.gl/TUHJlw
Kurz povede: Hana Tolarová
.
V ceně semináře jsou zahrnuté všechny suroviny potřebné k přípravě jídel. Celou dobu budete mít k dispozici vodu a nápoj ze zeleného ječmene.